Een sterke en elegante garagepoort zorgt voor de veiligheid en charme van je huis, bedrijf of industriegebouw. Hoogwaardige kwaliteit vind je terug bij elke garagepoort geplaatst door ons.

Onze poorten zijn 100% maatwerk, opgemeten en geplaatst.

Van Goethem Poorten

Ruime keuze van Kantel-, Sectionale-, rol- en industriele poorten
,

Kantelpoorten

De kantelpoort is de beproefde klassieker onder de garagepoorten en wordt nog altijd veel gebruikt. Hij bestaat uit een enkel, verzinkt poortblad, dat via zijarmen met compensatieveren wordt bewogen – naar keuze met de hand of een elektrische aandrijving. Hierbij zwaait het poortblad uit. Daarom moet voor de garage een zwenkbereik worden ingecalculeerd. De kantelpoort is doorgaans het goedkopere alternatief voor een sectionaalpoort. Hij biedt prijsbewuste consumenten een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding – zonder dat zij van de aantrekkelijke profileringen en individuele vormgevingsmogelijkheden moeten afzien.

Sectionaal Poorten

Zowel voor particuliere als industriële klanten.
De sectionaalpoort biedt u perfect comfort, de hoogste veiligheid en maximale plaatsbesparing. Hij bestaat uit afzonderlijke elementen, zogenoemde secties, die door middel van scharnieren met elkaar verbonden zijn. Zo kan de poort vlot verticaal onder het plafond schuiven, dus openen en sluiten, zonder dat extra zwenkruimte voor de garage nodig is. Voor u betekent dit: meer plaats voor de garage. En als de garage direct aan de straat of het voetpad grenst, wordt het verkeer op geen enkele manier gehinderd. Bij poorten met een elektrische aandrijving beschikt u altijd over de volledige doorrijhoogte – ideaal voor hoge voertuigen zoals terrein- of bestelwagens. Ook visueel laten sectionale garagepoorten niets te wensen over: hoogwaardige materialen, een eersteklas afwerking en talloze uitrustingsmogelijkheden geven elke garage een hedendaags en individueel uiterlijk.

Rol Poorten

Voor particuliere klanten.
Vaak is een rolpoort het voordeligste type poort . Dit komt doordat er geen gebruik kan gemaakt worden van robuuste, zware materialen. Een rolpoort wordt namelijk opgerold bij het openen tot hij opgeborgen zit in een stevige bak, die onder het plafond bevestigd zit. Om op te kunnen rollen moet de poort zeer flexibel zijn. Zware materialen kunnen dus niet gebruikt worden. Omdat een rolpoort niet uit grote platen bestaat, verliest u ook bijna geen ruimte in uw garage, waardoor u alle plaats optimaal kunt benutten.

Rol Poorten

Voor industriële klanten.
De roldeuren zijn geïsoleerde industriedeuren die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van energiebesparing, veiligheid en kwaliteit. Van Goethem Poorten biedt complete bedrijfsoplossingen, die u volledig kunt afstemmen op basis van uw wensen en uw bedrijfsbehoeften. U kunt verschillende soorten roldeuren kiezen die zijn vervaardigd uit aluminium, staal en roestvrij staal en er is een uitstekende afdichting, ook bij hoge winddruk.

Gratis Offerte Berekening voor je poortJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier