Met rolluiken kan je de hele dag door genieten hoe jij dat wilt. Liever gedempt licht in je woonkamer tijdens een zonovergoten dag? Of slaap je graag in de volledige duisternis? Met rolluiken kies je zelf hoeveel licht je in je woning toelaat.

Onze rolluiken zijn extraveilig en houden ongewenste bezoekers buiten.

Van Goethem Poorten

Ruime keuze van inbouw-, opbouw- en voorzetrolluiken.
,

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken ken je wellicht als de meest traditionele vorm van rolluiken. De kast zit ingewerkt aan de binnenkant van je woning. Dankzij onze brede waaier aan kleuren kunnen alle inbouwrolluiken afgestemd worden op de exacte stijl van jouw woning. Het hoofddoel van rolluiken is natuurlijk het afschermen van het licht, maar dankzij innoverende technologieën zijn er steeds meer en meer voordelen verbonden aan het installeren van rolluiken. Rolluiken vormen een extra obstakel voor inbrekers én beschermen het glas van je ramen.

Opbouwrolluiken

Opbouwrolluiken zijn rolluiken die bovenop het raam worden geplaatst indien er ramen worden vervangen of geplaatst. Ze worden vooral gebruikt bij woningen waar er boven het raam niet genoeg ruimte is om een inbouwrolluik te plaatsen. Rolluiken vormen een extra obstakel voor inbrekers én beschermen het glas van je ramen.

Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken bieden u quasi dezelfde oplossing om het comfort van uw woning te verhogen en zijn nog steeds de beste oplossing om energieverlies aan ramen helemaal uit te sluiten. Ze zijn beschikbaar in zowel pvc als aluminium en dit volgens uw wensen in kleur en detail. Voorzetrolluiken, worden aan de buitenzijde tegen het raam of de gevel geplaatst. Dit is dus wel de ideale oplossing, indien er geen inbouwmogelijkheden zijn.

Gratis Offerte Berekening voor je rolluikenJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier