Minder weersafhankelijk met terrasoverkappingen.

Breng jij jouw vrije tijd ook zo graag door in de buitenlucht samen met vrienden en familie? Het zou ideaal zijn als je dan minder afhankelijk bent van de weersomstandigheden, zodat jouw activiteiten niet worden belemmerd door regen of wind! Een gezellige winterbarbecue met vrienden of op zondagochtend buiten ontbijten met het hele gezin, heerlijk toch? Een terrasoverkapping laat jouw dromen uitkomen!

Als je twijfelt tussen een veranda of een terrasoverkapping dan is het wel interessant om te weten dat je bij een terrasoverkapping geen bouwvergunning nodig hebt terwijl je dit bij een veranda het geval is.

Win Cube - strak en functioneel

De Win Cube is een architecturaal hoogstandje die je tuin een extra dimensie geeft. Hij kan zowel vrijstaand als tegen de gevel worden gemonteerd. De Win Cube straalt door zijn prachtig design pure klasse uit. De terrasoverkapping is gemaakt van hoogwaardige aluminium onderdelen en is uitgerust met een horizontaal en verticaal doek.

De WinCube is uniek door zijn optionele verlichting via ledstrips. Deze is ingewerkt in de regengoten, die in combinatie met één van de waterdichte doek voor een uitstekende bescherming tegen de regen zorgen.
Door zijn uniek design beschermt de WinCube je ook tegen een laagstaande zon en garandeert het waterafvoer dankzij een speciaal ontwikkeld systeem. Als je een groot terras hebt kan je er ook voor kiezen om meerde overkappingen aan elkaar te koppelen.

Patiola - tijdloze klassieker

Patiola terrasoverkappingen zijn robuuste constructies ontworpen voor een decennialange levensduur en een optimaal comfort, ook onder de meest onvriendelijke weersomstandigheden. Het is geen toeval dat de ontelbare Horecazaken langs de Belgische kust al vele jaren hun klanten verwennen op terrassen uitgerust met een Patiola overkapping.>Indien het tijdens de winter te snel donker wordt of wanneer de zomeravond valt, dan kan er een lichtkoker voorzien worden die ingebouwde en dimbare LED spotjes bevat. Op die manier kan je het, op elk moment en tijdens elk seizoen, gezellig maken tijdens een etentje met familie of vrienden. Geniet elke dag van het jaar van je terras. De Patiola is een aanbouwzonwering die je voor perfect beschermt tegen regen en zon. Dankzij zijn optionele zijwanden kan hij je ook ten allen tijde beschermen tegen de wind.

Patiolina - stijlvol en budgetvriendelijk

Ga op vakantie in je eigen huis. Met de Patiolina kan je thuis genieten net zoals je een terrasje bezoekt onder de tropische zon in het zuiden van Spanje.Patiolina is een elegante en gemotoriseerde aanbouwzonwering. Door stijlvolle aluminium profielen creëer je een knappe maar budgetvriendelijke buitenruimte. Deze pergola is standaard beschikbaar met zonwerend acryldoek. Optioneel kan de Patiolina ook uitgerust worden met regenbeschermende doeken met een gedeeltelijke of volledige waterdichtheid. Hoewel dit meer gebruikt wordt bij horeca, kan je er ook voor kiezen om de terrasoverkapping af te boorden met verticale staanders en gelaagd veiligheidsglas. Je kan ook kiezen voor een volledige afgesloten beglazing.

Terrasol - groots en vrijstaand

Zomerse muziek op de achtergrond. Een ijskoud drankje bij de hand. Het gezelschap van je beste vrienden. Een zomerse zon. Dat zijn de vier succesfactoren voor het ideale tuinfeestje.. Tijdens het feesten kunnen de temperaturen echter snel oplopen, daarom is het noodzakelijk om het hoofd koel te houden en voor voldoende verfrissing te zorgen. Terrasol is een vrijstaande terrasoverkapping in aluminium. Doordat de draagconstructie verankerd is in de grond, is de Terrasol extra solide. Het doekoppervlak kan tot 36 m² bedragen. Hierdoor kan je tijdens warme zomerdagen genieten van een groot stuk schaduw die meteen de nodige verfrissing biedt.
 

Pergola SO!

Ontdek een nieuwe manier van buiten leven Knus cocoonen in je eigen tuin of terras? Met de Pergola SO! creëer je een woonkamer buiten. Op elk moment van de dag vertoef je er in alle rust en comfort. Zo maak je van de Pergola SO! een zalige plek waar je de mooiste momenten beleeft met vrienden of familie.

SO! Refreshing Wat als .... je zelf het weer in je tuin of je terras zou kunnen bepalen? De Pergola SO! past zich aan de weeromstandigheden aan dankzij de instelbare lamellen. Optionele ingebouwde screens en houten of glazen schuifwanden zorgen voor een microklimaat dat jij in de hand houdt. Waan je op warme zomerdagen op een zonvergoten strand terwijl je geniet van een aangename bries. Tijdens de koudere maanden zorgt de geïntegreerde verwarming voor een aangename temperatuur
SO! Bright In de Pergola SO! bepaal jij de mood. Je past de stand van de lamellen, screens of andere wanden aan of je schakelt voor extra sfeer en gezelligheid de LED-verlichting in. Warm licht voor een dineetje met vrienden of familie, koud licht om comfortabel een goed boek te lezen ... Jij beslist!

SO! Music Met muziek zorg je voor een rustige sfeer of zorgt voor de nodige ambiance tijdens een feestelijke avond. Met ons inventief systeem verbind je je smartphone via Bluetooth met de luidsprekers in de Pergola SO! Speel dus gerust je favoriete playlist af in je Pergola SO!

SO! Easy Een infraroodverwarming met een capaciteit van 2600 W, een USB-plug en een 230 V-aansluiting die discreet ingebouwd zijn verhogen het comfort. We kunnen je terrasoverkapping ook voorzien van een projector. Ideaal voor knusse filmavonden in de tuin.

SO! Heaven Ook 's avonds is het heerlijk toeven in je Pergola SO! Vlei je neer, ontspan en bewonder de duizelingwekkende sterrenhemel van de tientallen LED-lichtjes die inbouwden in de lamellen.

SO! Connected De gepatenteerde en intelligente aansturing van de lamellen berekent de ideale stand, volgens jouw eigen voorkeuren. Liever warm of toch op zoek naar schaduw? De lamellen zetten zich automatisch juist!

Gratis Offerte Berekening voor je overkappingJe woning is pas compleet met maatwerk. Wij denken met je mee. Kan je advies gebruiken op de maat van je woning?


Klik hier